Hypoallergene producten op de markt brengen die goed zijn voor een probleemhuid en dus ook voor kinderen met een gezonde huid is ons motto.

Mijn verhaal

Als kind was ik aan alles en nog wat allergisch. Ik had veel last van rode vlekken en jeuk. Jarenlang was ik verplicht om onaangename crèmes en doucheproducten zonder parfum te gebruiken.

Toen ik net afstudeerde als cosmetologe werd me gevraagd een gamma te ontwikkelen tegen rimpels. Dit zou een lucratieve bezigheid kunnen geworden zijn.

Maar neen…, vastberaden besloot ik een kindergamma te ontwikkelen. Door mijn eigen moeilijke huid en de vele teleurstellingen van zovele producten, startte ik mijn onderzoek naar de juiste verzorgingsproducten.

Hypoallergene producten op de markt brengen die goed zijn voor een probleemhuid en dus ook voor kinderen met een gezonde huid, werd mijn motto!  Zo werd BubblyBUBBLES© geboren. Het is mijn passie om te blijven zoeken naar nieuwe oplossingen voor kinderen en volwassenen met een probleemhuid.

Zo dat je voelt dat je huid herstelt en straalt! Want daar doe ik het voor!

Tegenwoordig wordt er meer en meer aandacht besteed aan het milieu en hernieuwbare bronnen. Wij besteden hier ook veel aandacht aan en al onze nieuwe ontwikkelingen bevatten grondstoffen van natuurlijke oorsprong.

Zodat kinderen kunnen genieten van aantrekkelijk én gezonde producten.

Tegenwoordig hou ik mij ook bezig met de ontwikkeling van hypoallergene verzorgingsproducten voor mensen met kanker en hun specifieke huidproblemen. Hier besteed ik extra aandacht aan ultra milde ingrediënten en werk ik met alternatieve bewaarmiddelen en natuurlijke grondstoffen. Deze producten zijn verkrijgbaar onder de naam CBCosmetics Professional Care. CBCosmetics heeft zich voornamelijk gespecialiseerd in de ontwikkeling van verzorgende producten.

Ons bedrijf

Onze producten

In 2013 heb ik CBCosmetics opgericht nadat ik al verschillende jaren actief ontwikkelingen deed voor uiteenlopende cosmetische en farmaceutische projecten. Hierdoor kon ik een grondige productkennis opbouwen.

Mijn specialisatie gaat nu voornamelijk uit naar werken met extra zuivere grondstoffen, geschikt voor kinderen en mensen met een gevoelige huid. Na de lancering van BubblyBUBBLES® voor kinderen werd Atelier Bopure® gelanceerd. Tenslotte werd in volle Corona CBCosmetics professional Care in het leven geroepen.

CB Cosmetics staat garant voor:

  • Eigen onderzoek en ontwikkeling volgens correcte wettelijke voorschriften. Hierbij maken wij gebruik van een modern uitgerust labo.
  • Productie en conditionering in een professioneel Belgisch bedrijf.
  • Innovatieve productontwikkeling.

CB Cosmetics staat garant voor hoogwaardige kwaliteitsproducten en gebruikt hiervoor uitsluitend cosmetisch goedgekeurde ingrediënten en hoogwaardige grondstoffen. . De natuurlijke oorsprong van elke grondstof, van plant tot productie wordt nauwlettend in het oog gehouden. Alle BubblyBUBBLES® verzorgingsproducten zijn van Belgische bodem en worden gemaakt met de zachtste ingrediënten en hypoallergene parfums.

Geen enkele van onze producten zijn getest op dieren. Sinds 2004 geldt er in de EU een verbod op dierproeven op cosmetica en sinds 20013 mogen dierproeven ook niet meer op de afzonderlijke ingrediënten gebeuren. Nu mogen er zelfs geen producten meer verkocht worden die dierproeven hebben ondergaan.

Met respect voor het milieu en de natuur!

Vragen?

Heb je vragen over producten of leveringen, dan mag je ons altijd mailen, bellen, porren, taggen, vloggen of tweeten.

Waar te koop?

Onze producten zijn te koop in tal van leuke winkels, apotheken, webshops en natuurlijk online.

Ster van de maand?

Wil je graag een mooi verhaal of een leuk idee met ons delen? Stuur ons dan je verhaal met foto’s en wij geven je gedurende 1 maand een unieke pagina cadeau.

Volg ons op TikTok

Leer ons team, ons KidsLab en onze producten beter kennen via onze filmpjes op TikTok en misschien herken je jezelf wel ergens.